Afspraken

Tijdens onze eerste ontmoeting onderzoeken we de hulpvraag in relatie tot jouw ontwikkeling en bespreken we of haptotherapie passend is. Via het gesprek en met ervaringsgerichte oefeningen leer ik je kennen. Na de intake maken we samen een plan van aanpak.

Tarief
Een sessie duurt ca. 60 minuten en kost 80,-.

Als je twijfelt of haptotherapie passend voor je is, kunnen we eerst kennismaken. Hiervoor reserveer ik ca. 30 minuten en daar zijn geen kosten aan verbonden.

Afzeggen

Verzetten kan natuurlijk altijd, maar een niet nagekomen afspraak of te late afzegging (24 uur vooraf) zal ik in rekening brengen. Op alle tarieven en betalingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Vergoeding

Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen NFG en koepelvereniging RBCZ. Dit betekent dat veel zorgverzekeraars de kosten voor haptotherapie (gedeeltelijk) vergoeden. Informeer bij je eigen zorgverzekeraar op welke vergoeding je recht hebt of check hier het vergoedingsoverzicht van de NFG.

NFG registratie: 6306025822
Registratie SRBAG: 5000583
KvK inschrijving: 34352775

Klachten

Mocht je het gevoel hebben dat je onzorgvuldig of verkeerd wordt of bent begeleid, dan hoop ik in eerste instantie dat we daar samen uit kunnen komen. Lees hier wat je nog meer kunt doen.

 

Ina de Jong | Haptotherapeut