“Zeer positief, betrokken en betekenisvol. Ina geeft ruimte aan je eigen zoektocht zonder je uit het professionele en betrokken oog te verliezen. Deze ruimte krijgen en ervaren kan confronterend werken. Door de veilige sessies maak je je eigen stappen en herken je je eigen bewegingen, patronen; voel je je gezien en ontwikkel je meer vertrouwen in jezelf. (Peter, 52 jr) ”

“Ina luistert goed en kon mij dingen zelf laten inzien. De zachte kracht die ik heb geleerd van Ina, vind ik ook op haar van toepassing. Ik vond haar begeleiding fijn: ondersteunend, lief en scherp.”

“Ina's begeleiding heb ik als zeer prettig ervaren. Ze voelt goed aan waar je in je ontwikkeling staat en hoe ze je verder kan helpen.”

“Ina luistert erg goed, geeft veel ruimte, creŽert veiligheid en zorgt ervoor dat je zelf helder en goed inzichten opdoet over je eigen zijn.”

“Ik vind de zachte milde aanpak van Ina erg fijn. Ze geeft zo een veilig gevoel.”

“Vanaf moment 1 was er een zeer prettige klik. Hierdoor ontstond er een veilige omgeving waar ruimte was voor de ontdekkingstocht, zonder bang te zijn om 'fouten' te maken. Wat ik als het prettigst heb ervaren was de humor. Het samen kunnen lachen is cruciaal geweest in het proces.”

“Heel warm, vertrouwelijk, gezellig, mooi en eerlijk. Daarnaast professioneel.”

“Ina heeft een rustige energie en dat vond ik erg fijn.”

“Ina is lief, toegankelijk, kalm en betrouwbaar. En dat heb ik als zeer prettig ervaren, aangezien ze zich heel kwetsbaar opstelt en (in mijn geval) bij aanvang niet in de beste fase van je leven zit. Ze wist me gerust te stellen en met me mee te denken. Dus er was tenminste sprake van een dialoog, geen monoloog.”

“Ina is een prettig persoon waarbij je je snel op je gemak voelt. Ze luistert echt naar je en geeft je stof tot nadenken :-)”

“Ik heb Ina's begeleiding ervaren als prettig, warm, met respect voor en zorgvuldigheid naar mijn fysieke en emotionele grenzen.”

“Tijdens de begeleiding heb ik ervaren dat Ina zeer sensitief is voor wat er bij mij gebeurt. Zij gaat in op wat ik laat zien en nodigt me uit om te ontdekken wat er te ontdekken valt en zij gaat daarbij uit van mijn vraag.
Ik voel me tijdens de behandeling uitgenodigd om te delen wat ik ervaar in het hier en nu. De wisselwerking is leerzaam. Het is ook fijn om daarna samen terug te blikken op wat er gebeurde tijdens de behandeling. Daarbij ervaar ik Ina als een spiegel: door samen te reflecteren krijg in inzicht in mezelf.
Het is fijn om met haar te praten. Ik heb vertrouwen in haar respectvolle manier van omgang en de manier waarop zij haar rijke ervaring inzet om mij te ondersteunen ontdekkingen te doen waarmee ik vooruit kom.”