Praktisch - Haptotherapie Amsterdam
9
page-template-default,page,page-id-9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Bel voor informatie of voor een afspraak:

Ina de Jong 06 24668276

Of stuur een e-mail naar: info@haptotherapie-amsterdam.nl

 

Wil je op de hoogte blijven van activiteiten en berichten over haptonomie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Praktijk

Mijn praktijk is in Amsterdam (Westerpark), in een bedrijfsverzamelgebouw in een mooi gerenoveerd voormalig schoolpand aan de Rombout Hogerbeetsstraat. Er is meestal voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Afspraak maken

Tijdens onze eerste ontmoeting onderzoeken we de hulpvraag in relatie tot jouw ontwikkeling en bespreken we of haptotherapie passend is. Is je vraag gericht op therapeutische hulp of ligt jouw behoefte meer bij coaching of counseling.

In gesprek en met ervaringsgerichte oefeningen leer ik je kennen. Na de intake maken we samen een plan van aanpak.

 

Een sessie duurt ca. 60 minuten en kost € 80,-.
Je kunt tot twee dagen van te voren afspraken kosteloos annuleren.

 

Kennismaken
Als je twijfelt of haptotherapie passend voor je is, kunnen we eerst een keer kennismaken. Hiervoor reserveer ik ca. 30 minuten en daar zijn geen kosten aan verbonden.

 

Afzeggen

Verzetten kan natuurlijk altijd, maar een niet nagekomen afspraak of te late afzegging (48 uur vooraf) zal ik in rekening brengen. Op alle tarieven en betalingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

 

Vergoeding
Een aantal verzekeraars hebben haptotherapie in hun pakket. Informeer dat bij je eigen verzekeraar. Ik ben aangesloten bij de beroepsverenging NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg).

Op de site van mijn beroepsvereniging NFG is een overzicht van de aangesloten verzekeringsmaatschappijen te zien. Hierbij staan ook de vergoedingen aangegeven. www.de-nfg.nl/vergoedingen.html

 

Registratie
NFG registratie: 6306025822
Registratie SRBAG: 5000583
KvK inschrijving: 34352775

QiC KMS certificaat behaald

 

Klachten

Mocht je het gevoel hebben dat je onzorgvuldig of verkeerd wordt of bent begeleid, dan hoop ik in eerste instantie dat we daar samen uit kunnen komen. Lees wat je nog meer kunt doen.