Liefde is elkaar zien.
Voel je je gezien? Voel je je erkent!
Erkenning haalt het mooiste in je naar boven.
Het mooiste in je, wil de wereld zien!

Wat is haptotherapie?

Je ervaart je leven als zinvol, als je affectieve relaties hebt waarin je je gezien en gehoord voelt. Relaties waarin je ervaart dat het goed is zoals je bent. Soms ben je dat vanzelfsprekende gevoel kwijt. Haptotherapie helpt je de verbinding met jezelf en de ander te herstellen of verstevigen.

Een gesprek kan een hoop informatie opleveren, maar vaak zijn het juist ervaringen die je nieuwe inzichten opleveren. Wat voor posities neem je in ten opzichte van anderen? Wat zijn je patronen, valkuilen en overlevingsstrategieŽn? En wat heb jŪj nodig om je levenslustig te voelen?

Als het even niet zo lekker loopt, kan je vaak wel wat steun gebruiken. Dit is niet altijd voorhanden of het is lastig om te vragen. Steun en bevestiging zijn nodig om je als mens te kunnen ontwikkelen. In de sessies onderzoeken we wat er nodig is om de wisselwerking met je naaste omgeving (weer) op gang te brengen.

Wat doet de haptotherapeut?

Ik begeleid mensen die vastlopen op het werk of in hun relaties en help ze een proces van verandering aan te gaan.

Ik help mensen bewust te worden van hun relatiepatronen en wat hen blokkeert. Vervolgens ondersteun ik ze bij het maken van keuzes.

Met nieuwe keuzes zet de verandering zich in. Deze ontwikkeling zorgt ervoor dat je het leven weer als zinvol en vreugdevol ervaart.